;

Retailspecialist

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
2 jaar
Crebo
25809
Locatie
Meerdere locaties
Retailspecialist

Alles over deze opleiding

Als retailspecialist werk je in een adviesfunctie in een winkel. Je bent voor de klant en je collega’s de expert op het gebied van het assortiment, de branche, winkelpresentatie en -promotie. Je gebruikt deze kennis om verkoopgegevens om te zetten naar een optimale verkoopomgeving en klanten aan je winkel te binden.

Over jou

  • Je bent klant en adviesgericht
  • Je kunt snel schakelen
  • Je bent ondernemend en actief

Om je goed voor te bereiden om in een winkel te werken, leer je op school de kennis en vaardigheden die je daarvoor nodig hebt. Je oefent zoveel mogelijk met concrete werkzaamheden uit de winkelpraktijk. Zo leer je alles over de producten, adviesvaardigheden en branchespecifieke regels en procedures. Verder krijg je les in winkelpresentatie, promotie, verkopen, het begeleiden van collega’s en e-commerce.

Retailspecialist bij Albert Heijn iets voor jou?
Noorderpoort biedt deze opleiding ook aan in samenwerking met Albert Heijn. Naast de opleiding krijgen je een 20-24 uren contract aangeboden bij Albert Heijn. Wil je deze route volgen? Meld je dan aan voor de reguliere BBL-opleiding Retailspecialist. Tijdens het intakegesprek bespreek je dat je de opleiding van Albert Heijn wilt volgen.

Locaties

Hertenkampstraat 6

Veendam

We verzorgen een groot aantal opleidingen op het gebied van handel en ondernemerschap en zorg en welzijn. Daarnaast bieden we de opleiding Servicemedewerker Breed (niveau 2) en de Entree-opleiding (niveau 1).

Adres

Hertenkampstraat 6
9641 GA Veendam

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen