;

Johan Cruyff College sport & business (Mbo marketing en communicatie)

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25727
Locatie
Hora Siccamasingel 177, Groningen
Johan Cruyff College Sport & Business (Mbo Marketing En Communicatie)

Alles over deze opleiding

Als afgestudeerde Sport & Business kun je aan de slag bij bijvoorbeeld een sportclub, sportbond, sport- of marketingbedrijf of de overheid. Je houdt je dan bezig met het uitwerken van reclamecampagnes, het organiseren van sportevenementen of het coördineren van productpresentaties. Ook ondersteun je de marketing-, communicatie- of eventmanager bij commerciële activiteiten.

Over jou

  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent een echte doorzetter
  • Je bent nieuwsgierig

Op het Johan Cruyff College studeer je samen met andere sporters. Er hangt een sportsfeer. Studenten stimuleren elkaar in zowel hun sport als studie, aangezien de combinatie topsport en opleiding pittig is. We doen veel met grote projecten waar jij aan werkt. Daaromheen krijg je workshops en lessen.

Onderwijs is gericht op sport
De onderwerpen in het onderwijs hebben vaak met sport te maken. Vakken als topsportvaardigheden leveren een bijdrage aan jouw ontwikkeling als topsporter, door thema’s als doping, voeding, prestatiegedrag en personal branding te behandelen. Dat maakt de studie extra aantrekkelijk voor sporters.

Wil je meer weten over het Johan Cruyff College? Download de brochure en neem ook eens een kijkje op de website van het Johan Cruyff College

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen