;

Retailmedewerker

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 2
Duur
2 jaar
CreboNr
25808
Locatie
Meerdere locaties
NP Veendam Eersteverkoper 0018 3Dtpvormgeving

Alles over deze opleiding

Als retailmedewerker werk je in een winkel en help je de klanten. Je hebt verstand van het assortiment, gebruikt deze kennis om klanten te adviseren en handelt de verkoop af aan de kassa. Je zorgt voor een presentatie in de winkel die voldoet aan de richtlijnen van de winkelformule en je verwerkt de goederenstroom.

Over jou

  • Je bent klantvriendelijk en proactief
  • Je bent gastvrij en makkelijk in de omgang
  • Je steekt je handen uit de mouwen

Om je goed voor te bereiden om in een winkel te werken, leer je op school de kennis en vaardigheden die je daarvoor nodig hebt. Je oefent zoveel mogelijk met concrete werkzaamheden uit de winkelpraktijk. Zo leer je alles over de verwerking van de goederen, de presentatie van de artikelen in de winkel en het gastvrij ontvangen en het binden van de klanten. Verder krijg je les in het verlenen van service en klachtenafhandeling, samenwerken en e-commerce.

Locaties

Pastorielaan 4

Appingedam

Noorderpoort Appingedam is een kleine Noorderpoort-school met veel persoonlijke aandacht voor iedere student. Bij ons staat de praktijk centraal. Wij bieden beroepsopleidingen in de richtingen zorg, welzijn en servicemedewerker breed. Daarnaast hebben we éénjarige Entree-opleidingen op niveau 1.

Noorderpoort Appingedam is onderdeel van de Campus Eemsdelta Groningen. Deze onderwijscampus bestaat uit vier scholen voor voortgezet onderwijs en mbo. Zij werken nauw samen met elkaar én met verenigingen en bedrijven uit de regio.

Adres

Pastorielaan 4
9901 CE Appingedam

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen