;

Mbo marketing en communicatie

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25727
Locatie
Hora Siccamasingel 177, Groningen
Mbo Marketing En Communicatie

Alles over deze opleiding

Als 'marketing & communication specialist' ben jij een ster in het overbrengen van een goede boodschap richting de doelgroep. Je doet (markt)onderzoek en je zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van een marketing- of communicatieplan. Bijvoorbeeld door goede webteksten, posters of social-mediaberichten op te stellen. Marketing- en communicatiespecialisten kom je overal tegen: bij commerciële bedrijven, overheid, instellingen en allerlei andere organisaties.

Over jou

  • Je bent nieuwsgierig
  • Je kunt goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je bent creatief

Marketing en communicatie is een brede opleiding, waarbij je je gaat specialiseren in het beroep van marketeer- en/of communicatiemedewerker. Je gaat tijdens de opleiding onder andere marktonderzoeken uitvoeren. Op basis van de resultaten stel je vervolgens duidelijke marketing- en communicatieplannen op. Een nieuwsgierige houding is hierbij belangrijk.

Ook ga je aan de slag met de uitvoering. Hier komen jouw creatieve vaardigheden om de hoek kijken. Hoe ga jij jouw doelgroep benaderen en met welke boodschap? Helder en duidelijk communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, is erg belangrijk.

In het eerste jaar krijg je ook beroepsgerichte vakken die gericht zijn op algemene werknemersvaardigheden. Deze vakken zorgen voor een goede basis voor stage en werk.

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen