;

Mbo zakelijke dienstverlening

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
2 jaar
CreboNr
25723
Locatie
Meerdere locaties
Mbo zakelijke dienstverlening - BOL

Alles over deze opleiding

Als 'allround assistant business services' ben je veelzijdig en praktisch ingesteld. Je ondersteunt jouw afdeling op verschillende manieren: je staat klanten te woord, verwerkt administratieve gegevens, werkt de website bij en zorgt dat de voorraad up-to-date is. Ook zorg je voor vergaderstukken, regel je bijeenkomsten en houd je de mailboxen bij.

Over jou

  • Je bent servicegericht
  • Je houdt van aanpakken
  • Je bent een alleskunner

Op school doe je de kennis en vaardigheden op die nodig zijn om dit vak goed uit te oefenen. Daarnaast ga je ook op stage, zodat je dát wat je op school leert kunt toepassen in de praktijk. Op school ga je naast klassikale lessen, zelfstandig en in groepjes aan de slag.

Om de beroepspraktijk zo goed mogelijk na te bootsen, werk je met simulaties. Je leert een effectieve e-mail versturen en de social media van een fictief bedrijf bijhouden. Ook leer je de basis van de boekhouding, je houdt de voorraad up-to-date en verwerkt gegevens. Verder leer je over sociale omgangsvormen in een organisatie, zodat je goed met klanten en collega’s kunt omgaan. Natuurlijk worden ook je digitale skills vergroot. Kortom, je bent na deze opleiding echt van alle markten thuis en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt.

De opleiding kun je in twee jaar afronden, maar je mag het ook in drie jaar doen. Wat het beste bij jou past.

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen