;

Mbo zakelijke dienstverlening

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
2 jaar
Crebo
25723
Locatie
Meerdere locaties
15 Business Administratie 2014 Economie 3Dtpvormgeving

Alles over deze opleiding

Als 'allround assistant business services' ben je veelzijdig en praktisch ingesteld. Je ondersteunt jouw afdeling op verschillende manieren: je staat klanten te woord, verwerkt administratieve gegevens, werkt de website bij en zorgt dat de voorraad up-to-date is. Ook zorg je voor vergaderstukken, regel je bijeenkomsten en houd je de mailboxen bij.

Over jou

  • Je bent servicegericht
  • Je houdt van aanpakken
  • Je bent een alleskunner

Op school doe je de kennis en vaardigheden op die nodig zijn om dit vak goed uit te oefenen. Daarnaast ga je ook op stage zodat je wat je op school leert, kunt toepassen in de praktijk. Op school ga je naast klassikale lessen, zelfstandig en in groepjes aan de slag.

Om de beroepspraktijk zo goed mogelijk na te bootsen, werk je met simulaties. Je leert een effectieve e-mail versturen en de social media van een fictief bedrijf bijhouden. Ook leer je de basis van de boekhouding, je houdt de voorraad up-to-date en verwerkt gegevens. Verder leer je over sociale omgangsvormen in een organisatie, zodat je goed met klanten en collega’s kunt omgaan. Natuurlijk worden ook je digitale skills vergroot. Kortom, je bent na deze opleiding echt van alle markten thuis en zorgt ervoor dat binnen een bedrijf of organisatie alles op rolletjes loopt.

De opleiding kun je in twee jaar afronden, maar je mag het ook in drie jaar doen. Wat het beste bij jou past.

De opleiding Mbo zakelijke dienstverlening aan de Hora Siccamasingel in Groningen wordt gegeven in samenwerking met Alfa-college.

Locaties

P.C. Hooftlaan 1

Winschoten

Deze school staat in de gemeente Oldambt. Campus Winschoten is een locatie waarvan drie onderwijsinstellingen gebruikmaken: Terra MBO, Dollard College en Noorderpoort. Doordat wij veel samenwerken binnen de locatie zijn er goede afspraken om het doorstromen naar een volgende opleiding of niveau zo makkelijk mogelijk te maken.

Adres

P.C. Hooftlaan 1
9673 GS Winschoten

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen