;

Vakspecialist ondernemer

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
1 jaar
Crebo
25997
Locatie
Hora Siccamasingel 177, Groningen
Vakspecialist Ondernemer

Alles over deze opleiding

Heb jij een vakopleiding (niveau 3) afgerond en droom je van een eigen onderneming? Volg dan deze éénjarige specialistenopleiding. In deze opleiding leer je hoe je een eigen bedrijf opstart binnen jouw vakgebied.

(Deze opleiding werd eerder aangeboden onder de naam ‘Vakman-ondernemer'.)

Over jou

  • Je hebt de wens om een eigen bedrijf te beginnen
  • Je bent gedreven
  • Je bent commercieel en innovatief

Dit is een éénjarige specialistenopleiding, speciaal voor mensen die een vakopleiding (niveau 3) hebben afgerond en meer in hun mars hebben. 

Tijdens de opleiding word je begeleid door docenten en ervaren ondernemers. Zij leren je hoe je een onderneming tot een succes kunt maken. Je gaat aan de slag met jouw ondernemingsplan, denkt na over de positionering en financiering van je bedrijf en ook over de inkoop, de promotie en het personeelsbeleid. 

Deze opleiding is de basis waarop jij je eigen onderneming bouwt. Je start de onderneming op vanuit je eigen vakgebied. Aan het einde van het leerjaar kun jij de grote stap als zelfstandig ondernemer zetten. 

De opleiding Vakspecialist ondernemer aan de Hora Siccamasingel in Groningen wordt gegeven in samenwerking met Alfa-college.

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen