;

International Business Studies (IBS)

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25879
Locatie
Hora Siccamasingel 177, Groningen
International Business Studies (IBS)

Alles over deze opleiding

Je bent een Europese commerciële duizendpoot. Als werknemer European business werk je bij een internationaal georiënteerd bedrijf met vestigingen in Nederland of Europa. Omdat je meerdere talen spreekt en andere culturen kent, ben jij in staat om in andere landen producten in de markt te zetten en de verkoop te bevorderen.

Over jou

  • Je bent commercieel ingesteld
  • Je bent geïnteresseerd in andere culturen
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen

Verleg je grenzen, go Europe! Als enige in Noord-Nederland biedt Noorderpoort de tweetalige EBBD-opleiding (European Business, Behaviour and Democracy Certificate of Excellence) aan, die je voorbereidt op een (assistent) managementfunctie binnen Europa. 

We nemen je mee op een Europese reis, want voor deze opleiding is Studying, Working en Living in Europe een vast onderdeel. Je volgt minimaal veertig lesuren in Europa, je loopt twintig weken stage in Europa, en je neemt deel aan excursie(s) om de Europese culturen, gebruiken en gewoontes te proeven. 

De lesstof is voor 75% in het Engels (CEFr-niveau B2). Als tweede moderne vreemde taal kun je kiezen tussen Spaans of Duits (CEFr-niveau B1). 

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen