;

Mbo office

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
CreboNr
25728
Locatie
Meerdere locaties
Mbo office - BOL

Alles over deze opleiding

Als 'office & management support specialist' (managementassistent) ben jij de rechterhand van het management. Jij zorgt ervoor dat iedereen goed en efficiënt zijn werk kan doen. Je organiseert meetings, handelt e-mails af, voert administratieve taken uit en je zorgt voor de sfeer. Kortom, je bent de spin in het web van jouw organisatie.

Over jou

  • Je kunt goed plannen en overzicht houden
  • Je kunt goed omgaan met drukte en stress
  • Je bent klantvriendelijk en betrouwbaar

Naast theorielessen voer je projecten uit en oefen je met simulaties om in praktijk te brengen wat je tijdens de lessen hebt geleerd. Deze oefeningen bereiden jou ook goed voor op de verschillende (internationale) stages en je toekomstige werkomgeving.

Je wordt een kei in Nederlands en Engels en leert bij voorkeur nog een extra moderne vreemde taal. Verder leer je om te plannen en te organiseren en om klanten te woord staan. Je wordt superhandig met softwarepakketten als Word en Excel.

Naast deze lessen en de keuzedelen bieden wij je de module juridische terminologie aan. En met onze excellentieprogramma’s kun je de schoolverklaring ‘International administration’ of ‘Medical management support’ halen. Hiermee laat je zien extra ambitie te hebben en een doorzetter te zijn.

Veel van onze studenten zien deze opleiding als een goede voorbereiding voor een vervolgstudie op het hbo.

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen