;

Leidinggevende team/afdeling/project

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
1 jaar
CreboNr
25160
Locatie
Meerdere locaties
Leidinggevende team/afdeling/project - BBL

Alles over deze opleiding

Heb jij een vakopleiding (niveau 3) gedaan en heb je de ambitie om leiding te geven aan een afdeling, team en/of project? Volg dan deze éénjarige specialistenopleiding. Je kunt dan aan de slag in een leidinggevende functie binnen jouw eigen bedrijfstak.

Over jou

  • Je kunt goed luisteren en helder communiceren
  • Je denkt in oplossingen
  • Je kunt mensen motiveren

Dit is een éénjarige specialistenopleiding, speciaal voor mensen die een vakopleiding (niveau 3) hebben afgerond en meer in hun mars hebben. Je gaat één dag per week naar school en werkt minimaal 20 uur per week bij een erkend leerbedrijf. 

Tijdens de opleiding ontwikkel je jouw leidinggevende kwaliteiten. We werken op basis van projecten met verschillende thema’s. Je leert bijvoorbeeld hoe je functioneringsgesprekken voert en hoe je medewerkers motiveert.

Twee locaties
De opleiding wordt op twee locaties in Groningen gegeven: aan de Hora Siccamasingel en aan de Bornholmstraat. Beide locaties bieden de algemene opleiding die geschikt is voor alle sectoren. De locatie aan de Bornholmstraat geeft daarnaast ook extra aandacht aan leidinggeven in de logistieke sector.

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen