;

Leidinggevende team/afdeling/project – Jumbo Maripaan

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
1 jaar
Crebo
25160
Locatie
Hora Siccamasingel 177, Groningen
Jumbo Maripaan 1

Alles over deze opleiding

Heb je een vakopleiding (niveau 3) afgerond en heb je meer in je mars? Of heb je al veel werkervaring opgedaan in de levensmiddelenbranche en wil je graag bijleren of jezelf omscholen tot leidinggevende binnen Jumbo? Dan is deze Jumbo Maripaan-opleiding Leidinggevende team/afdeling/project echt iets voor jou!

Noorderpoort en de Jumbo Maripaan-groep bieden jou een volwaardige niveau 4-opleiding in één jaar, doorgroeimogelijkheden binnen Jumbo en een mogelijkheid naar een gewenste hbo-opleiding.

Over jou

  • Je kunt goed luisteren en helder communiceren
  • Je denkt in oplossingen
  • Je kunt mensen motiveren

Deze éénjarige BBL-opleiding wordt samen met de Jumbo Maripaan-groep gegeven. Je gaat één dag per week naar school en werkt minimaal 20 uur per week bij één van de Maripaan-filialen. Als je de opleiding met succes afrondt, is het mogelijk om binnen Jumbo Maripaan aan het werk te blijven.

Studenten krijgen de volle aandacht en passende begeleiding, zowel op school als op de werkvloer.

De opleiding past bij je als:

  • je wilt doorgroeien naar een leidinggevende functie binnen Jumbo
  • je geïnteresseerd bent in personeelsbeleid/HRM
  • je communicatief vaardig bent, actief kan luisteren en denkt in oplossingen
  • je bekwaam wilt worden in het motiveren van collega’s en daarbij een prettige werksfeer stimuleert

Over de Jumbo Maripaan-groep
Maripaan heeft in Noord-Nederland meerdere horecaconcepten, 17 Jumbo-supermarkten en een servicekantoor. Er zijn dus volop mogelijkheden waar jouw talenten het beste tot hun recht kunnen komen.

Bij Maripaan werken betekent: samen hard werken, verwachtingen overtreffen én natuurlijk veel lol maken. Gelukkige medewerkers maken fans van onze klanten. Daarom helpen we jou graag bij het ontdekken en ontwikkelen van jouw talenten.

We zorgen er samen voor dat ieders talent maximaal wordt benut en collega’s gelukkig in hun werk zijn, om zo ons hogere doel te bereiken: elke dag samen werken aan het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten, gasten, collega’s en partners.

Lees meer over de Jumbo Maripaan-groep

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen