;

Mbo finance

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25725
Locatie
Meerdere locaties
Mbo Finance

Alles over deze opleiding

Jij weet precies hoe een bedrijf er financieel voor staat. Als 'business administration & control specialist' houd je de boekhouding bij en verzorg je de financiële rapportages. Op basis van jouw werk en advies kan de directie de juiste (financiële) keuzes maken.

Over jou

  • Je vindt het leuk om met cijfers te werken
  • Je bent nauwkeurig
  • Je gaat betrouwbaar om met gevoelige informatie

Naast klassikale lessen ga je zelfstandig of in groepjes aan de slag met projecten. Om de beroepspraktijk zo goed mogelijk na te bootsen, werk je ook met simulaties. Je duikt bijvoorbeeld in de boekhouding van een fictief bedrijf. Verder leer je over sociale omgangsvormen binnen een organisatie, zodat je goed met klanten en collega’s kan omgaan en breed inzetbaar bent. Ook oefen je je digitale vaardigheden.

In het eerste jaar krijg je ook beroepsgerichte vakken die gericht zijn op algemene werknemersvaardigheden. Deze vakken zorgen voor een goede basis voor stage en werk.

Veel van onze studenten zien deze opleiding als een goede voorbereiding op een vervolgstudie op het hbo.

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen