;

Vakman-ondernemer

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
1 jaar
CreboNr
25165
Locatie
Hora Siccamasingel 177, Groningen
Adviseurschadeverzekeringen Niv4 2 Markecoadmi Businessadministratie

Alles over deze opleiding

Heb jij een vakopleiding (niveau 3) afgerond en droom je van een eigen onderneming? Volg dan deze éénjarige specialistenopleiding. In deze opleiding leer je hoe je een eigen bedrijf opstart binnen jouw vakgebied.

Over jou

  • Je hebt de wens om een eigen bedrijf te beginnen
  • Je bent gedreven
  • Je bent commercieel en innovatief

Dit is een éénjarige specialistenopleiding, speciaal voor mensen die een vakopleiding (niveau 3) hebben afgerond en meer in hun mars hebben. 

Tijdens de opleiding word je begeleid door docenten en ervaren ondernemers. Zij leren je hoe je een onderneming tot een succes kunt maken. Je gaat aan de slag met jouw ondernemingsplan, denkt na over de positionering en financiering van je bedrijf en ook over de inkoop, de promotie en het personeelsbeleid. 

Deze opleiding is de basis waarop jij je eigen onderneming bouwt. Je start de onderneming op vanuit je eigen vakgebied. Aan het einde van het leerjaar kun jij de grote stap als zelfstandig ondernemer zetten. 

De opleiding Vakman-ondernemer wordt gegeven in samenwerking met Alfa-college bij Start-up City op Zernike Campus. Voor deze opleiding meldt je je aan bij de locatie Hora Siccamasingel, maar je krijgt les op Zernike Campus.

Locaties

Kadijk 2 (Start-up City)

Groningen

Start-up City is de hotspot voor innovatief ondernemerschapsonderwijs voor mbo, hbo en wo. Met deze gezamenlijke thuishaven wordt kruisbestuiving en doorstroom nog makkelijker. Bij Start-up City kun je naast het volgen van een opleiding ook samenwerken met andere ondernemers, je vaardigheden verbeteren en je netwerk uitbouwen.

Adres

Kadijk 2
9747 AT Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen