;

Assistent logistiek (Entree NT2)

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 1
Duur
2 jaar
Crebo
25743
Locatie
Winschoterdiep 50, Groningen
Assistent logistiek (Entree NT2)

Alles over deze opleiding

Werk jij precies en houd je ervan om alles op orde te hebben? Maar is je Nederlands niet goed genoeg voor een gewone Entree-opleiding? Dan is de Entree-NT2-opleiding Assistent logistiek echt iets voor jou, waarbij je Nederlands op school leert. Aan het eind van deze opleiding heb je een diploma waarmee je een mbo 2-opleiding kunt doen. Na je opleiding kun je aan de slag in een warehouse of magazijn. Als assistent logistiek kun je aan het werk bij een groothandel, distributiecentrum of een transportbedrijf.

Over jou

  • Je werkt nauwkeurig
  • Je kunt goed werken onder tijdsdruk
  • Je kunt goed met mensen omgaan

In een Entree-NT2-opleiding krijg je extra Nederlandse les, zodat je je Nederlands kunt verbeteren. Daarnaast krijg je Entree-vakken als rekenen, loopbaanoriëntatie, burgerschap, werknemersvaardigheden en sport en bewegen. Na die 20 weken volg je een stage bij een bedrijf in het profiel van je keuze.

Naast de algemene vakken krijg je ook een aantal uren per week vakleer. Voor assistent logistiek zijn dit inventariseren, transportmiddelen, in-/uitpakken en magazijnwerkzaamheden. Je maakt ook verslagen, oefent praktijksituaties, voert gesprekken, houdt een presentatie of maakt een werkstuk.

Afhankelijk van jouw niveau en tempo duurt de opleiding Entree-NT2 één tot maximaal twee jaar.

Locaties

Winschoterdiep 50

Groningen

Op deze locatie bieden we de opleidingen Veiligheid aan. Ook is dit de locatie voor de Entree-opleidingen in Groningen. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven.

Adres

Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen