;

Assistent dienstverlening (Entree NT2)

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 1
Duur
2 jaar
Crebo
25741
Locatie
Winschoterdiep 50, Groningen
Assistent Dienstverlening (Entree NT2)

Alles over deze opleiding

Wil jij graag werken is de zorg? Maar is je Nederlands niet goed genoeg voor een gewone Entree-opleiding? Dan is de Entree-NT2-opleiding assistent dienstverlening echt iets voor jou, waarbij je Nederlands op school leert. Aan het eind van deze opleiding heb je een diploma waarmee je een mbo2-opleiding kunt doen. Als assistent dienstverlener en zorg kun je aan het werk in de zorg of facilitaire dienstverlening.

Over jou

  • Je kunt goed met mensen omgaan
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je kunt veilig en hygiënisch werken

In een Entree-NT2-opleiding krijg je extra Nederlandse les, zodat je je Nederlands kunt verbeteren. Daarnaast krijg je Entree-vakken als rekenen, loopbaanoriëntatie, burgerschap, werknemersvaardigheden en sport en bewegen. Na die 20 weken volg je een stage bij een bedrijf in het profiel van je keuze. 

Naast de algemene vakken krijg je ook een aantal uren per week vakleer. Voor assistent dienstverlener en zorg zijn dit onderhoud en schoonmaak. Je maakt dan verslagen, oefent praktijksituaties, voert gesprekken, houdt een presentatie of maakt een werkstuk. 

Afhankelijk van jouw niveau en tempo duurt de opleiding Entree-NT2 maximaal twee jaar. 

Locaties

Winschoterdiep 50

Groningen

Op deze locatie bieden we de opleidingen Veiligheid aan. Ook is dit de locatie voor de Entree-opleidingen in Groningen. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven.

Adres

Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen