Winschoterdiep 50

Winschoterdiep 50

Locatie
Groningen

Op deze locatie bieden we de opleidingen Veiligheid aan. Ook is dit de locatie voor de Entree-opleidingen in Groningen. Heb je nog geen diploma? Maar wil je wel een mbo-opleiding doen? En ben je 16 jaar of ouder? Dan is een van onze Entree-opleidingen (niveau 1) jouw kans om op het mbo te komen. Met een Entree-opleiding haal je namelijk een diploma waarmee je een mbo-opleiding op niveau 2 kunt volgen.

Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven.

Contact

088 230 9999

Adres

Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Bekijk op Google Maps

Postadres

Postbus 2605
9704 CP Groningen

Neem een kijkje op deze locatie!

Groningen Winschoterdiep 50 02
Groningen Winschoterdiep 50 01
Winschoterdiep 50

Parkeren tijdens Open Dag

Kom je met de auto naar de Open Dag, dan kan je gratis parkeren op de parkeerplaats van de locatie. Tijdens de Open Dagen staat de slagboom open. Als de parkeerplaats vol is, dan kan je parkeren in parkeergarage Euroborg. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar het Winschoterdiep.

In en rond de stad Groningen zijn verschillende wegwerkzaamheden en wegafsluitingen. Houd rekening met verkeershinder. Bekijk de actuele verkeersinformatie op groningenbereikbaar.nl.