;

Assistent mobiliteitsbranche

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 1
Duur
1 jaar
Crebo
25745
Locatie
Winschoterdiep 50, Groningen
Assistent Mobiliteitsbranche

Alles over deze opleiding

Als assistent mobiliteitsbranche ben je helemaal gek van auto’s, trucks, of motoren. In de garage voer je eenvoudige reparaties en inspecties uit en poets je de voertuigen op tot ze weer glimmen als nieuw.

Over jou

  • Je bent technisch
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je krijgt je werk op tijd af

Deze opleiding duurt één jaar. Tijdens het schooljaar ga je één dag in de week naar school. De andere vier dagen van de week werk je bij je leerbedrijf.

Je leert tijdens deze opleiding alles over voertuigen. Niet alleen over auto’s, ook over campers, fietsen, motoren en trucks. Je leert werken met de verschillende gereedschappen en apparaten die je nodig hebt in de werkplaats. Je gaat bijvoorbeeld onderdelen vervangen en banden wisselen. Omdat je als assistent straks je collega’s helpt bij hun werk, leer je ook goed overleggen en samenwerken.

Locaties

Winschoterdiep 50

Groningen

Op deze locatie bieden we de opleidingen Veiligheid aan. Ook is dit de locatie voor de Entree-opleidingen in Groningen. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven.

Adres

Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen