;

Assistent logistiek

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 1
Duur
1 jaar
Crebo
25743
Locatie
Winschoterdiep 50, Groningen
Assistent Logistiek

Alles over deze opleiding

Als assistent logistiek werk je in een magazijn van bijvoorbeeld een distributiecentrum of groothandel. Je zorgt ervoor dat de juiste goederen op het afgesproken tijdstip klaarstaan.

Over jou

  • Je werkt nauwkeurig
  • Je kunt goed werken onder tijdsdruk
  • Je kunt goed met mensen omgaan

Deze opleiding duurt één jaar. Tijdens het leerjaar heb je les op school en loop je stage bij een bedrijf. Naast de algemene vakken als Nederlands, Rekenen en Sport, krijg je ook een aantal uren per week Vakleer. Je maakt dan verslagen, oefent praktijksituaties, voert gesprekken, houdt een presentatie of maakt een werkstuk.

Je leert alles over het werken in een magazijn, bijvoorbeeld hoe je helpt bij het laden en lossen van pakketten en hoe je de pakketten controleert. Ook weet je straks hoe je voorraden bijhoudt, en snel kunt in- en uitpakken. Verder leer je over de transportmiddelen in het magazijn: want al die pallets moeten natuurlijk verplaatst worden. En samenwerken en het netjes houden van het magazijn is ook heel belangrijk.

Locaties

Winschoterdiep 50

Groningen

Op deze locatie bieden we de opleidingen Veiligheid aan. Ook is dit de locatie voor de Entree-opleidingen in Groningen. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven.

Adres

Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen