;

Assistent uniformberoepen

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 1
Duur
1 jaar
CreboNr
25741
Locatie
Winschoterdiep 50, Groningen
Assistent uniformberoepen

Alles over deze opleiding

Als je assistent uniformberoepen bent, heb je kennisgemaakt met het werkveld van beveiliging en Defensie. Na deze opleiding kun je verder leren met de niveau 2-opleiding Beveiliger of VeVa aankomend medewerker grondoptreden. Natuurlijk kun je ook doorstromen naar een andere niveau 2-opleiding, zoals Servicemedewerker Breed of Logistiek medewerker.

Over jou

  • Je bent lichamelijk en geestelijk in goede conditie
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je helpt graag andere mensen

In deze opleiding word je voorbereid op een vervolgopleiding als beveiliger of militair. Je krijgt lessen op school, oefent praktijksituaties en loopt stages. 

We besteden veel aandacht aan militaire vorming en het werk van een beveiliger. Je hebt veel outdoor activiteiten. We doen veel aan sport om je conditie op peil te houden en je voor te bereiden op de VeVa-fitheidstest. 

Locaties

Winschoterdiep 50

Groningen

Op deze locatie hebben we Uniformberoepen zoals beveiliging- en VeVa-opleidingen aan. De VeVa-opleidingen voeren we samen uit met Defensie. Ook is dit de locatie voor de Entree-opleidingen in Groningen. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven.

Adres

Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen