;

Assistent bouwen, wonen en onderhoud

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 1
Duur
1 jaar
Crebo
25740
Locatie
Pastorielaan 4, Appingedam
Assistent Bouwen, Wonen En Onderhoud

Alles over deze opleiding

Een assistent bouwen, wonen en onderhoud is een echte doener, die graag de handen uit de mouwen steekt. Je helpt vakmensen bij het uitvoeren van allerlei bouwklussen. Ook zorg je ervoor dat jouw collega's met de juiste materialen en gereedschappen kunnen werken.

Over jou

  • Je bent nauwkeurig
  • Je werkt graag met je handen
  • Je kunt goed samenwerken

Deze opleiding duurt één jaar. Tijdens het schooljaar ga je één dag in de week naar school. De andere vier dagen van de week werk je bij je leerbedrijf. 

Je leert welk gereedschappen, materialen of (half)producten gebruikt worden in de bouw. Ook leer je tijdens de opleiding hoe je kunt zagen, boren en schaven en oefen je om metingen uit te voeren. Hoe je veilig kunt werken is ook een belangrijk thema tijdens de opleiding.

Let op: Deze opleiding volg je niet in Appingedam, maar bij Werkplein Ability in Uithuizen. 

Locaties

Pastorielaan 4

Appingedam

Noorderpoort Appingedam is een kleine Noorderpoort-school met veel persoonlijke aandacht voor iedere student. Bij ons staat de praktijk centraal. Wij bieden beroepsopleidingen in de richtingen zorg, welzijn en servicemedewerker breed. Daarnaast hebben we éénjarige Entree-opleidingen op niveau 1.

Noorderpoort Appingedam is onderdeel van de Campus Eemsdelta Groningen. Deze onderwijscampus bestaat uit vier scholen voor voortgezet onderwijs en mbo. Zij werken nauw samen met elkaar én met verenigingen en bedrijven uit de regio.

Adres

Pastorielaan 4
9901 CE Appingedam