2021 Oktober LLO Vergaderen Hotspot IMG 0681

Word stagebedrijf of leerplek

Bied jij studenten een boeiende stageplek (BOL)? Of werken studenten mee in jouw bedrijf (BBL)? Dan leer je jonge mensen hoe ze hun vak in de praktijk toepassen. Dan haal je extra handen van beginnende vakmensen in huis. En zeker net zo belangrijk: dan ken je als eerste de volgende generatie werknemers. Want veel studenten gaan na hun opleiding aan de slag bij hun leerbedrijf.

Erkenning stagebedrijf

Als stagebedrijf moet je erkend zijn door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Wil je werken met stagiaires, maar ben je nog niet formeel erkend? Geen probleem. Deze kan je alsnog aanvragen. Dat gaat snel en eenvoudig.

Stagiairs zoeken en vinden

Studenten zoeken in principe zelf een stagebedrijf. Daarbij helpt Noorderpoort door stage coordinatoren op de scholen en door het Stage Service Centrum (SCC). Het SSC is gespecialiseerd in het plaatsen van studenten bij bedrijven. Bovendien helpt het SCC bedrijven die vastlopen bij het aanvragen van een formele erkenning als stagebedrijf.

Wil je een vacature plaatsen? Maak gebruik van de volgende platforms:

Stage service centrum

Boumaboulevard 400
9723 ZT Groningen

06 517 40 545
ssc@noorderpoort.nl
Hotspot

 

Stage Service Centrum

 

"Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling tussen mbo studenten en bedrijven. Zoek je een student voor een opdracht of stageplek? Bij ons word je altijd geholpen."

Hans Buissink, Stage Service Centrum
h.buissink@noorderpoort.nl - 0651740545

Meer weten? We helpen je graag!

Studie & Advies

Voor al jouw vragen over onze opleidingen, trainingen en cursussen

0800 66 77 88 5 hotspot@noorderpoort.nl