Noorderpoort voor volwassenen

Onze cursussen en trainingen vind je vanaf nu onder de nieuwe naam DNA Next!

Wil jij je bij- of omscholen? Ons aanbod vind je vanaf nu op een nieuw platform: DNA Next. DNA Next is een samenwerkingsverband van Drenthe College, Noorderpoort en Alfa-college. Door onze krachten te bundelen en nauw samen te werken, kunnen we jou als professional van een completer aanbod voorzien én zorgen voor een sterkere regio.

Dé vakopleider voor bedrijven en volwassenen
Volwassen vliegen met drone

Vakmensen leren altijd

Je werk is continu in beweging. De dingen die je vandaag leert moeten relevant zijn voor je werk in de toekomst. En net zo belangrijk, je wil na je bij- of omscholing het liefst direct aan de slag. Daarom combineren we ál het volwassenonderwijs-aanbod van Drenthe College, Noorderpoort en Alfa-college samen onder de naam ‘DNA Next’. Zo spelen we beter in op de vraag in de regio – en leer jij het werk van morgen.

Impact maken doen we samen

Door onze krachten te bundelen en nauw samen te werken met lokale partners en bedrijven, krijgen we een beter beeld van de vraag naar onderwijs in de regio. Hierdoor leer jij de skills die nodig zijn – en pakken we samen regionale uitdagingen aan. Denk bijvoorbeeld aan de energietransitie, zorg voor kwetsbare mensen, en het tekort aan vakmensen in de regio.