Noorderpoort voor bedrijven

Onze cursussen en trainingen vind je vanaf nu onder de nieuwe naam DNA Next!

Wil jij je bij- of omscholen? Ons aanbod vind je vanaf nu op een nieuw platform: DNA Next. DNA Next is een samenwerkingsverband van Drenthe College, Noorderpoort en Alfa-college. Door onze krachten te bundelen en nauw samen te werken, kunnen we jou als professional van een completer aanbod voorzien én zorgen voor een sterkere regio.

Daarnaast kan Noorderpoort ook voorzien in maatwerktrajecten en incompanytrainingen over onderwerpen waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

2021 Oktober LLO Vergaderen Hotspot IMG 0681

Train je personeel

Nieuwe technologieën, nieuwe kansen, nieuwe skills. Het werk van je bedrijf is volop in ontwikkeling. En je collega’s gelukkig ook. Bij Noorderpoort houdt je je medewerkers up-to-date en zorg je dat ze gediplomeerd aan de slag zijn. Met korte modules of langere cursussen op maat – altijd met de nieuwste praktijkkennis.

Word stage- of leerbedrijf

Bied jij studenten een boeiende stageplek (BOL)? Of werken studenten mee in jouw bedrijf (BBL)? Dan leer je jonge mensen hoe ze hun vak in de praktijk toepassen. Dan haal je extra handen van beginnende vakmensen in huis. En zeker net zo belangrijk: dan ken je als eerste de volgende generatie werknemers. Want veel studenten gaan na hun opleiding aan de slag bij hun leerbedrijf.