Noorderpoort voor bedrijven

Goede vakmensen zijn de basis van jouw bedrijf. Natuurlijk wil je dat zij bij de tijd zijn, met de nieuwste vakkennis en nieuwe vaardigheden. Bij Noorderpoort investeer je in de ontwikkeling van je medewerkers. Onze trainingen en cursussen zijn altijd gebaseerd op de nieuwste kennis uit de praktijk. Altijd van waarde voor jullie dagelijks werk.

2021 Oktober LLO Vergaderen Hotspot IMG 0681

Train je personeel

Nieuwe technologieën, nieuwe kansen, nieuwe skills. Het werk van je bedrijf is volop in ontwikkeling. En je collega’s gelukkig ook. Bij Noorderpoort houdt je je medewerkers up-to-date en zorg je dat ze gediplomeerd aan de slag zijn. Met korte modules of langere cursussen op maat – altijd met de nieuwste praktijkkennis.

Word stage- of leerbedrijf

Bied jij studenten een boeiende stageplek (BOL)? Of werken studenten mee in jouw bedrijf (BBL)? Dan leer je jonge mensen hoe ze hun vak in de praktijk toepassen. Dan haal je extra handen van beginnende vakmensen in huis. En zeker net zo belangrijk: dan ken je als eerste de volgende generatie werknemers. Want veel studenten gaan na hun opleiding aan de slag bij hun leerbedrijf. 

Vakmensen leren. Altijd.


Noorderpoort is dé plek waar volwassen vakmensen leren. Om bij te blijven. Om stappen te maken. Om kansen te pakken. We bieden cursussen en trainingen, met eigentijdse modules of volledig op maat. Speciaal voor bedrijven en vakmensen die willen investeren in hun ontwikkeling. Zodat je goed bent in je vak – vandaag én morgen.