Nederlands voor anderstaligen: NT2 - alfabetisering

Type
Cursus
Duur
Flexibel
Kosten
Betaald door gemeente
Locatie
Meerdere locaties
Voorbereiding VCA

Alles over deze cursus

Als je in Nederland woont, maar in je eigen land weinig naar school bent geweest, kan het fijn zijn om een alfabetiseringscursus te volgen. Met deze cursus leer je de basis van de Nederlandse taal en kun je eventueel doorstromen naar niveau 0-A1. Je kunt deelnemen aan deze cursus als als je geen inburgeringsplicht hebt, beschikt over een verblijfsvergunning en een BSN, en in dezelfde gemeente woont als waar je de cursus volgt.

Over jou

  • Je bent in eigen land niet of weinig naar school geweest
  • Je wilt graag de basis van de Nederlandse taal leren
  • Je bent ouder dan 18 jaar

Deze alfabetiseringscursus doe je op je eigen niveau en tempo. Je leert de Nederlandse taal te spreken, schrijven en te begrijpen. Ook maak je kennis met elementen van de Nederlandse samenleving. 

Je krijgt groepslessen, maar ook ga je werken op de computer en oefen je in kleinere groepjes. Je bent in goede handen, want de lessen worden gegeven door professionele en ervaren docenten. Doordat deze cursus een flexibele instroom heeft, kun je op elk moment beginnen. 

Maatwerk voor jouw bedrijf of organisatie

Heb je interesse in een training of cursus op maat voor jouw collega’s? Bij Noorderpoort denken we graag mee met bedrijven voor een traject op maat. Neem contact op met de relatiemanager om de mogelijkheden te verkennen.

Mail of bel:

Arne Beukema 06 48 13 69 10