;

Mediamanager film & tv-productie

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25881
Locatie
Verzetsstrijderslaan 2, Groningen
Sfeer KTM 03

Alles over deze opleiding

Heb je een passie voor film en televisie? En word je enthousiast van organiseren en samenwerken? Als mediamanager film & tv-productie zorg je ervoor dat een film of tv-productie op rolletjes verloopt: van idee-ontwikkeling tot eindproduct en de promotie daarvan. Je draait mee in het creatieve proces, komt met praktische oplossingen en zorgt ervoor dat iedereen zijn taak optimaal kan uitvoeren.

Over jou

  • Je vindt het leuk om te organiseren
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je denkt in creatieve oplossingen

Als mediamanager film & tv-productie werk je veel met anderen samen. Om je hierop goed voor te bereiden oefenen we dit tijdens de opleiding. Je werkt aan projecten binnen en buiten school, zoals het produceren van korte films en talkshows, of je ontwikkelt samen nieuwe televisieformats.

Ook leer je hoe je een mediaproductie van begin tot eind coördineert. Hoe maak je planningen, welke materialen en middelen zijn nodig en hoe krijg je het financiële plaatje kloppend? Dit komt allemaal aan bod. Om dit productieproces goed te kunnen aansturen, is het belangrijk dat je basiskennis hebt van mediaproductie. Je leert dus ook de basis van filmen en editen.

Locaties

Verzetsstrijderslaan 2

Groningen

Een school met passie voor kunst, theater, multimedia, muziek en gaming. Een school waar studenten hun talenten kunnen ontwikkelen op de manier die het beste bij hen past. We zorgen voor veel praktijkervaring in de opleiding, onder andere door stages en projecten binnen en buiten de school. Bovendien worden er vaak workshops gegeven door mensen uit de praktijk.

Adres

Verzetsstrijderslaan 2
9727 CE Groningen