;

AV-specialist

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25717
Locatie
Verzetsstrijderslaan 2, Groningen
AV Specialist

Alles over deze opleiding

Uitzendingen voor televisie, radio en internet, of audiovisuele producties voor evenementen? Die maak jij als AV-specialist. Jij zorgt voor het juiste decor, maakt de opnames, selecteert de juiste fragmenten voor de montage én je doet de laatste editing.

Over jou

  • Je kunt goed plannen en organiseren
  • Je bent creatief
  • Je kunt goed met deadlines omgaan

Van het bedenken van creatieve concepten en het opzetten van meercamera-registraties, tot het maken van studio-opnames. Je ontwikkelt in deze opleiding alle vaardigheden die nodig zijn om jouw visie tot leven te brengen.

Je volgt in het eerste en tweede jaar theorie- en praktijklessen op school. Ook werk je mee in het Productiehuis, waar je samen met andere studenten zowel in- als externe opdrachten uitvoeren. In het laatste jaar loop je een lange stage. 

Locaties

Verzetsstrijderslaan 2

Groningen

Een school met passie voor kunst, theater, multimedia, muziek en gaming. Een school waar studenten hun talenten kunnen ontwikkelen op de manier die het beste bij hen past. We zorgen voor veel praktijkervaring in de opleiding, onder andere door stages en projecten binnen en buiten de school. Bovendien worden er vaak workshops gegeven door mensen uit de praktijk.

Adres

Verzetsstrijderslaan 2
9727 CE Groningen