;

Acteur

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25651
Locatie
Verzetsstrijderslaan 2, Groningen
Acteur

Alles over deze opleiding

Als acteur sta je in de spotlights. Na een geslaagde auditie speel je mee in bijvoorbeeld een film, toneelstuk of reclamespot. Je zet personages overtuigend neer. Flexibele werktijden? Dat is voor jou geen probleem.

Over jou

  • Je bent expressief
  • Je kunt goed omgaan met feedback
  • Je weet jezelf te verkopen

Tijdens deze mbo-opleiding volg je in het eerste jaar vooral basislessen en werk je mee aan projecten. Je leert de basis van acteren om dit vervolgens in de praktijk te brengen. Dit doe je 
door middel van spel-, bewegings- en stemlessen. Theater is een teamsport, dus 
samenwerken is een belangrijk onderdeel van onze opleiding. De opleiding heeft een Productiehuis, waarbinnen we zowel in- als externe opdrachten uitvoeren.

In het tweede jaar ga je meer de diepte in en werk je steeds zelfstandiger. Het derde jaar loop je vooral stage en rond je je opleiding af. 

Locaties

Verzetsstrijderslaan 2

Groningen

Een school met passie voor kunst, theater, multimedia, muziek en gaming. Een school waar studenten hun talenten kunnen ontwikkelen op de manier die het beste bij hen past. We zorgen voor veel praktijkervaring in de opleiding, onder andere door stages en projecten binnen en buiten de school. Bovendien worden er vaak workshops gegeven door mensen uit de praktijk.

Adres

Verzetsstrijderslaan 2
9727 CE Groningen