Aanmelden tot en met 1 april

Alle informatie bekeken, alle plussen en minnen naast elkaar gezet en ein-de-lijk de knoop doorgehakt welke opleiding je wil volgen? Dan hoef je nog maar één ding te doen: aanmelden! Om zeker te zijn van een plekje bij de opleiding naar jouw keuze moet je je uiterlijk op 1 april 2023 aanmelden. Daarna kan ook nog wel, maar dan is er een kans dat je niet meer geplaatst kan worden.

Bij een aantal opleidingen werkt de toelating iets anders. Bijvoorbeeld omdat ze extra toelatingseisen hebben, of omdat je moet meedoen met een auditie of een loting. Meld je ook bij deze opleidingen uiterlijk op 1 april aan. Je bent dan nog niet zeker van een plek. Dat is afhankelijk van de uitslag van de loting en of je aan de toelatingseisen voldoet. Het is daarom verstandig om je dan ook voor een tweede opleiding aan te melden. Just in case...

Zo werkt aanmelden

De makkelijkste manier om je aan te melden is via de opleidingspagina. Klik op onderstaande gele knop en zoek de opleiding waar je je voor wil aanmelden. Op de opleidingspagina zie je ook of er speciale toelatingseisen zijn onder het kopje ‘Toelating’. Ook zie je op de opleidingspagina de button: ‘Meld je aan’. Klik hierop en je wordt doorgestuurd naar de aanmeldpagina. Hier vul je al je gegevens in.

DigiD
Om je aan te melden heb je DigiD nodig, dus zorg dat je die bij de hand hebt. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan via www.digid.nl. Ben je jonger dan 18 jaar dan is het verplicht om de contactgegevens van je ouders/verzorgers in te vullen.