;

Haarstylist heer

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
2 jaar
Crebo
25643
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Haarstylist Heer

Alles over deze opleiding

Wassen, knippen en snijden, (ont)kleuren, föhnen en stylen. Als haarstylist kun je allemaal. Ook het trimmen en scheren van baarden en snorren worden door jou gedaan. Heren gaan bij jou netjes en verzorgd de deur uit.

Over jou

  • Je bent nauwkeurig
  • Je kunt hygiënisch werken
  • Je kunt goed met mensen omgaan

In deze opleiding komen verschillende knip-, snij- en föhntechnieken aan bod. Je leert alles over kleurtechnieken en oefent speciale behandelingen, zoals het scheren en trimmen van een baard en snor. Er is tijdens de lessen ook aandacht voor sociale vaardigheden en werkhouding.  

De praktijklessen vinden plaats in onze moderne praktijkruimtes. Naast een dag school ben je werkzaam in een kapsalon waar je ook verschillende vaktechnieken aangeleerd krijgt. 

Kom langs in onze kapsalon

Heb je zin in een kappersbehandeling? Maak dan snel een afspraak bij onze kapsalon voor een coupe, geheel afgestemd op jouw wensen. Onze enthousiaste kappersstudenten ontvangen je graag in de kappersstoel.

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen