;

Allround schoonheidsspecialist

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
CreboNr
25403
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Allround schoonheidsspecialist - BOL

Alles over deze opleiding

Een verzorgd uiterlijk laat mensen stralen. Als schoonheidsspecialist draag jij daar aan bij. Je bent bezig met de uiterlijke schoonheid, maar ook met de gezondheid en conditie van de huid van mensen. Mensen kunnen bij jou terecht voor gezichts- en lichaamsbehandelingen, zoals massage, pakkingen, voetbehandelingen, shiatsu- en aromatherapie.

Over jou

  • Je houdt van contact met mensen
  • Je vindt het leuk om mensen te verzorgen
  • Je hebt een commerciële instelling

In het eerste jaar leer je meer over behandelingen voor de handen, voeten en het gezicht.  

De aandacht in het tweede leerjaar ligt op het gezicht en het lichaam, zodat je aan het einde van dit jaar hierin praktijkexamen kunt doen. In dit jaar schrijf je ook ondernemingsplan. 

Wanneer je de basis onder de knie hebt, kun je in het laatste jaar starten met specialisaties, zoals acnébehandelingen, aromatherapie, thalasso-pakkingen, bindweefselmassage, pincements-massage en een oosterse massage. 

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen