;

Allround schoonheidsspecialist

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25907
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Allround Schoonheidsspecialist

Alles over deze opleiding

Een verzorgd uiterlijk laat mensen stralen. Als schoonheidsspecialist draag jij daar aan bij. Je bent bezig met de uiterlijke schoonheid, maar ook met de gezondheid en conditie van de huid van mensen. Mensen kunnen bij jou terecht voor verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Over jou

  • Je houdt van contact met mensen
  • Je vindt het leuk om mensen te verzorgen
  • Je hebt een commerciële instelling

Tijdens deze opleiding leer je alles over de huid, het lichaam en de bijbehorende behandelingen. Ook leer je hoe je een (huid)analyse uitvoert, een behandelplan samenstelt en een passend advies geeft aan je klant.

In het tweede en derde leerjaar werk je aan je ondernemersvaardigheden, zodat je na de opleiding eventueel je eigen salon kunt starten.

Kom langs in onze beautysalon

Heb je zin in een schoonheidsbehandeling? Onze enthousiaste studenten van de opleiding allround schoonheidsspecialist verwelkomen je graag in onze beautysalon voor een behandeling, geheel afgestemd op jouw wensen.

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen