;

Kapper

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 2
Duur
2 jaar
Crebo
25641
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Kapper

Alles over deze opleiding

Een verzorgd kapsel. Dat vindt iedereen belangrijk, toch? Wassen, knippen, föhnen, stylen, adviseren over een nieuw model… Als kapper zorg je ervoor dat klanten mooi geknipt en tevreden de kapsalon verlaten.

Over jou

  • Je bent nauwkeurig
  • Je kunt hygiënisch werken
  • Je kunt goed met mensen omgaan

Met deze opleiding kun jij aan de slag als kapper in een kapsalon. Alle werkzaamheden die je als kapper gaat doen, komen tijdens je opleiding aanbod: klanten helpen, afspraken inplannen, wassen, knippen, föhnen, kleuren van het haar, enzovoort. 

Er is tijdens de lessen ook aandacht voor sociale vaardigheden en werkhouding. De praktijklessen vinden plaats in onze moderne praktijkruimtes.

Deze opleiding duurt twee jaar, maar wij bieden hem versneld aan, waardoor je de opleiding in anderhalf jaar kunt afronden.

Kom langs in onze kapsalon

Heb je zin in een kappersbehandeling? Maak dan snel een afspraak bij onze kapsalon voor een coupe, geheel afgestemd op jouw wensen. Onze enthousiaste kappersstudenten ontvangen je graag in de kappersstoel.

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen