;

Allround medewerker IT systems and devices

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
2 jaar
Crebo
25605
Locatie
Meerdere locaties
Allround medewerker IT systems and devices

Alles over deze opleiding

Als allround medewerker IT systems and devices heb je een belangrijke functie binnen het bedrijf. Jij zorgt ervoor dat de IT-infrastructuur en de daaraan gekoppelde devices (denk aan routers, switches en servers) goed functioneren. Ook ben jij verantwoordelijk voor het up-to-date houden van applicaties, software en het oplossen van incidentmeldingen.

Over jou

  • Je hebt technisch inzicht
  • Je kunt gestructureerd werken
  • Je kunt goed werken onder tijdsdruk

Je krijgt veel praktijkles. Zo ga je onder andere switches configureren en servers installeren. Je leert om te gaan met Topdesk en hoe je klantgericht kunt werken. 

In een Internet of
Things-omgeving ga je creatieve oplossingen bedenken. Tijdens de opleiding werk je veel met projecten en ICT-simulaties. Ook staan actuele thema’s als internetbeveiliging en privacy op het programma.
 

Locaties

P.C. Hooftlaan 1

Winschoten

Deze school staat in de gemeente Oldambt. Campus Winschoten is een locatie waarvan drie onderwijsinstellingen gebruikmaken: Terra MBO, Dollard College en Noorderpoort. Doordat wij veel samenwerken binnen de locatie zijn er goede afspraken om het doorstromen naar een volgende opleiding of niveau zo makkelijk mogelijk te maken.

Adres

P.C. Hooftlaan 1
9673 GS Winschoten