;

Software developer Bit Academy

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
CreboNr
25604
Locatie
Verzetsstrijderslaan 2, Groningen
Software developer Bit Academy

Alles over deze opleiding

Als software developer ben je een échte specialist. Je ontwikkelt programma's en websites, of onderdelen daarvan. Daarbij gaat het niet alleen om het maken van nieuwe producten, je zorgt er ook voor dat bestaande software blijft werken.

Over jou

  • Je hebt affiniteit met ICT en wiskunde
  • Je bent creatief
  • Je kunt omgaan met tijdsdruk

Deze opleiding is onderdeel van de Bit Academy. We leiden je op tot IT’er van de toekomst. Je werkt op je eigen tempo, zonder klassikale lessen of lesroosters. Toch doe je ook veel dingen samen. Door het bouwen van mooie tech-oplossingen, leer je stap voor stap programmeren.

Het programma is te bekijken op de website van de Bit Academy.

De opleiding wordt verzorgd in samenwerking met Noorderpoort Kunst & Multimedia. De meeste lessen vinden plaats bij Kasteel.gro in Groningen.

Locaties

Melkweg 1 (Kasteel.gro)

Groningen

Kasteel.gro, het nieuwe kasteel, is een broedplaats, een playground en een werkplaats voor digitaal vakmanschap in Noord-Nederland. Wisselwerking tussen samenleving, studenten, docenten en bedrijven staat centraal. En ook tussen werken en leren, tussen digitaal en gewone taal, tussen praktisch en durven dromen. Met trainingen, opleidingen, masterclasses, hackathons, congressen wordt de combinatie gemaakt tussen werken en leren. En meer…

Adres

Melkweg 1
9718 EP Groningen