Kunstmultimedia Appontwikkeling 0006 3Dtpvormgeving

Software developer Bit Academy

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Doe dat dan uiterlijk 1 april.

Als je jonger dan 18 jaar bent, moet je in het aanmeldformulier van CAMBO de contactgegevens van je ouders/verzorgers invullen. Bij het aanmelden heb je ook een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag dan eerst een DigiD aan.

Kennismaken

2

Binnen vijf werkdagen na je aanmelding krijg je van ons een uitnodiging voor een kennismaking. Zo leren we elkaar kennen én kom je nog meer te weten over je opleiding. 

Je krijgt vooraf een opdracht thuis gestuurd, waardoor je alvast kunt ontdekken of de opleiding bij jou past. Tijdens de kennismaking bespreken de voorbereide opdracht, wat je hiervan vond en wat eventueel jouw ervaring met programmeren is. 

Kiezen

3

Tijdens de kennismaking hebben we ook een kort gesprek met je. Heb je het idee dat deze opleiding bij je past en voldoe je aan de voorwaarden? Dan schrijven we je in voor de opleiding. In het gesprek kun je ook aangeven of je extra hulp of begeleiding nodig hebt tijdens je studie. We zoeken dan samen naar de beste oplossing.

Weet je toch niet zeker of de opleiding wel bij je past? Dan bieden we je een studiekeuzegesprek aan. 

Bewijs van inschrijving

4

Als je definitief voor de opleiding hebt gekozen, ontvang je van ons via e-mail een bewijs van inschrijving. Je bent dan officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met je opleiding

5

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je ongeveer een maand voordat je opleiding begint.