Allround Podiumtechnicus

Podiumtechnicus + Allround podiumtechnicus

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Doe dat dan uiterlijk 1 april.

Als je jonger dan 18 jaar bent, moet je in het aanmeldformulier van CAMBO de contactgegevens van je ouders/verzorgers invullen. Bij het aanmelden heb je ook een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag dan eerst een DigiD aan.

Na je aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging voor een kennismaking. 

Kennismaken

2

Afhankelijk van wanneer jij je aanmeldt, word je vanaf februari uitgenodigd voor een kennismaking. Tijdens de kennismaking maken we kennis: jij met de opleiding en wij met jou.

Daarna ga je met een welkomstactiviteit (matchingday) ervaren of de opleiding echt bij jou past. De bedoeling is dat je een goed beeld krijgt van wat de opleiding inhoudt, zodat je een gemotiveerde keuze maakt. We vertellen het één en ander, maar je gaat ook zelf een aantal lesopdrachten/situaties uitvoeren.

Aan het eind van de matchingdag kan je nog vragen stellen, je twijfels uiten, en je aanmelding bevestigen.

Bewijs van inschrijving

3

Als je definitief voor de opleiding hebt gekozen, ontvang je van ons via e-mail een bewijs van inschrijving. Je bent dan officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met je opleiding

4

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je ongeveer een maand voordat je opleiding begint.