Sfeer Euroborg 03

Procedure met loting zonder selectie

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Als je jonger dan 18 jaar bent, moet je in het aanmeldformulier van CAMBO de contactgegevens van je ouders/verzorgers invullen. Bij het aanmelden heb je ook een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag dan eerst een DigiD aan.

Loten

2

Deze opleiding heeft een beperkt aantal opleidingsplaatsen. Als er meer aanmeldingen dan opleidingsplekken zijn, wordt er geloot. Je doet aan de loting mee als je je uiterlijk 1 april hebt aangemeld. De uitslag van de loting wordt schriftelijk aan je bekendgemaakt. 

Heb je je aangemeld na 1 april, dan maak je alleen nog kans op een opleidingsplaats als er nog een plek vrij is.  

Kennismaken

3

Tijdens de kennismaking leren we elkaar kennen én kom je nog meer te weten over je opleiding. We laten je ook echt even kennismaken met het vak dat je gaat leren. Zo ervaar je meteen of je gekozen opleiding ook goed bij je past.

Kiezen

4

Tijdens de kennismaking hebben we ook een kort gesprek met je. Heb je het idee dat deze opleiding bij je past en voldoe je aan de voorwaarden? Dan schrijven we je in voor de opleiding. In het gesprek kun je ook aangeven of je extra hulp of begeleiding nodig hebt tijdens je studie. We zoeken dan samen naar de beste oplossing.

Weet je toch niet zeker of de opleiding wel bij je past? Dan bieden we je een studiekeuzegesprek aan. 

Bewijs van inschrijving

5

Als je definitief voor de opleiding hebt gekozen, ontvang je van ons via e-mail een bewijs van inschrijving. Je bent dan officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met je opleiding

6

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je ongeveer een maand voordat je opleiding begint.