Medewerker Evenementenorganisatie

Medewerker evenementenorganisatie

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Doe dat dan uiterlijk 1 april.

Als je jonger dan 18 jaar bent, moet je in het aanmeldformulier van CAMBO de contactgegevens van je ouders/verzorgers invullen. Bij het aanmelden heb je ook een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag dan eerst een DigiD aan.

Na je aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging voor een kennismaking.

Kennismaken

2

Tijdens de  kennismaking leren we elkaar kennen en kom je nog meer te weten over de opleiding. We laten je daarna ook tijdens matchingday met een activiteit ervaren of de opleiding die je hebt gekozen echt bij jou past.

De kennismaking vindt plaats op één van deze dagen: 12 / 21 / 26 maart, 4 / 9 / 18 / 23 april of 16 / 21 mei (afhankelijk van wanneer jij je aanmeldt).
De matchingday vindt plaats op 16 april of 29 mei.

Heb je na de matchingday het idee dat deze opleiding bij je past, dan schrijven we je definitief in voor de opleiding. Weet je toch niet zeker of de opleiding wel bij je past? Dan bieden we je een studiekeuzegesprek aan.

Bewijs van inschrijving

3

Als je definitief voor de opleiding hebt gekozen, ontvang je van ons via e-mail een bewijs van inschrijving. Je bent dan officieel ingeschreven als student van Noorderpoort. 

Starten met je opleiding

4

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je ongeveer een maand voordat je opleiding begint.