Kunstenmultimedia Medwevenementenorg Kunstencreatie Niv4 1

Medewerker evenementenorganisatie

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil jij verzekerd zijn van een plek bij deze opleiding? Meld je dan uiterlijk 1 mei* aan. Bij het aanmelden heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan. Als je jonger dan 18 jaar bent is het verplicht om de contactgegevens van je ouders/verzorgers in te vullen.

Binnen vijf werkdagen na je aanmelding krijg je van ons een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Afhankelijk van het tijdstip van aanmelden word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op 16 februari 2022, 16 maart 2022, 13 april 2022 of 11 mei 2022.

* De aanmelddatum 1 april 2022 is vanwege corona verschoven naar 1 mei 2022.

Kennismaken

2

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en kom je nog meer te weten over de opleiding. Op een later moment laten we met een welkomstactiviteit of opdracht ook ervaren of de opleiding die je hebt gekozen echt bij jou past.

Kiezen

3

Heb je na de welkomstactiviteit het idee dat deze opleiding bij je past, dan schrijven we je in voor de opleiding. Je bent dan zeker van een plek in de opleiding.

Weet je toch niet zeker of de opleiding wel bij je past? Dan bieden we je een studiekeuzegesprek aan. 

Ondertekenen onderwijsovereenkomst

4

Als je definitief voor de opleiding hebt gekozen, ontvang je van ons een onderwijsovereenkomst in je mail. Na het digitaal ondertekenen ben je officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.  

Starten met de opleiding

5

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je zes weken voor het begin van je opleiding. 

Vragen?

Hotspot gebouw hete kolen Groningen