Evenementenorganisatie

Medewerker evenementenorganisatie

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil jij verzekerd zijn van een plek bij deze opleiding? Meld je dan uiterlijk 1 april aan. Bij het aanmelden heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan. Als je jonger dan 18 jaar bent is het verplicht om de contactgegevens van je ouders/verzorgers in te vullen. Na je aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. 

Kennismaken

2

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen én kom je nog meer te weten over je opleiding. We laten je ook echt even proeven aan het vak dat je gaat leren. Zo ervaar je meteen of je gekozen opleiding ook goed bij je past.

Kiezen

3

Heb je na de welkomstactiviteit het idee dat deze opleiding bij je past, dan schrijven we je in voor de opleiding. Je bent dan zeker van een plek in de opleiding.

Weet je toch niet zeker of de opleiding wel bij je past? Dan bieden we je een studiekeuzegesprek aan. 

Ondertekenen onderwijsovereenkomst

4

Als je definitief voor de opleiding hebt gekozen, ontvang je van ons een onderwijsovereenkomst in je mail. Na het digitaal ondertekenen ben je officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.  

Starten met de opleiding

5

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je zes weken voor het begin van je opleiding. 

Vragen?

Hotspot gebouw hete kolen Groningen

Mbo opleiding medewerker evenementenorganisatie

Als medewerker evenementenorganisatie draag je bij aan een geslaagd event. Van planning en promotie tot opbouw en inrichting – jij bent overal bij betrokken. Je bent een duizendpoot die goed kan organiseren en ook zelf de handen uit de mouwen steekt.

Medewerker evenementenorganisatie - BOL