Medewerker Evenementenorganisatie

Medewerker evenementenorganisatie

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil jij verzekerd zijn van een plek bij deze opleiding? Meld je dan uiterlijk 1 april aan. Bij het aanmelden heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan. Als je jonger dan 18 jaar bent is het verplicht om de contactgegevens van je ouders/verzorgers in te vullen.

Na je aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaken

2

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en kom je nog meer te weten over de opleiding. We laten je een activiteit (matchingday) ook ervaren of de opleiding die je hebt gekozen echt bij jou past.

Heb je na de matchingday het idee dat deze opleiding bij je past, dan schrijven we je definitief in voor de opleiding. Weet je toch niet zeker of de opleiding wel bij je past? Dan bieden we je een studiekeuzegesprek aan.

Bewijs van inschrijving

3

Als je definitief voor de opleiding hebt gekozen, ontvang je van ons via e-mail een bewijs van inschrijving. Je bent dan officieel ingeschreven als student van Noorderpoort. 

Starten met de opleiding

4

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je zes weken voor het begin van je opleiding.