Luchtvaartdienstverlener

Luchtvaartdienstverlener

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Doe dat dan uiterlijk 1 april.

Als je jonger dan 18 jaar bent, moet je in het aanmeldformulier van CAMBO de contactgegevens van je ouders/verzorgers invullen. Bij het aanmelden heb je ook een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag dan eerst een DigiD aan.

Heb je je aangemeld na 1 april, dan maak je alleen nog kans op een opleidingsplaats als er nog een plek vrij is.

Kennismaken

2

Binnen vijf werkdagen na je aanmelding krijg je van ons een uitnodiging voor een kennismaking. Tijdens de kennismaking leren we elkaar kennen én kom je nog meer te weten over je opleiding. We laten je ook echt even kennismaken met het vak dat je gaat leren. Met een activiteit (o.a. een persoonlijke presentatie in het Engels) kun je ervaren of de opleiding echt bij je past. 

Voldoe je aan de toelatingseisen en heb je tijdens het kennismaken voor jezelf bedacht dat de opleiding bij je past? Dan schrijven we je in voor de opleiding.

Bewijs van inschrijving

3

Als je definitief voor de opleiding hebt gekozen, ontvang je van ons via e-mail een bewijs van inschrijving. Je bent dan officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met je opleiding

4

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je ongeveer een maand voordat je opleiding begint.