Luchtvaartdienstverlener

Luchtvaartdienstverlener

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Doe dat dan uiterlijk 1 april, om mee te doen in de loting. Bij het aanmelden heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan. Als je jonger dan 18 jaar bent is het verplicht om de contactgegevens van je ouders/verzorgers in te vullen.

Heb je je aangemeld na 1 april, dan maak je alleen nog kans op een opleidingsplaats als er nog een plek vrij is.

Kennismaken en loting

2

Tijdens de welkomstactiviteit leren we elkaar kennen én kom je nog meer te weten over je opleiding. We laten je ook echt even proeven aan het vak dat je gaat leren. Met een activiteit (een persoonlijke presentatie in het Engels) kun je ervaren of de opleiding echt bij je past. 

Voldoe je aan de toelatingseisen en heb je tijdens het kennismaken voor jezelf bedacht dat de opleiding bij je past, dan is er nog één stap te gaan, de loting. Deze opleiding heeft namelijk een beperkt aantal opleidingsplaatsen. Als er meer aanmeldingen dan opleidingsplekken zijn, dan wordt er geloot. De uitslag van de loting wordt binnen tien werkdagen schriftelijk aan je bekendgemaakt. 

Bewijs van inschrijving

3

Als je bent ingeloot en definitief voor de opleiding hebt gekozen, ontvang je van ons via e-mail een bewijs van inschrijving. Je bent dan officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met de opleiding

4

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je zes weken voor het begin van je opleiding.