Johan Cruyff College Sport & Business (Mbo Marketing En Communicatie)

Johan Cruyff College sport & business (Mbo marketing en communicatie)

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Doe dat dan uiterlijk 1 april.

Als je jonger dan 18 jaar bent, moet je in het aanmeldformulier van CAMBO de contactgegevens van je ouders/verzorgers invullen. Bij het aanmelden heb je ook een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag dan eerst een DigiD aan.

Kennismaken

2

Binnen vijf werkdagen na je aanmelding krijg je van ons een uitnodiging voor een kennismaking. Zo leren we elkaar kennen én kom je nog meer te weten over je opleiding. We laten je ook echt even kennismaken met het vak dat je gaat leren. Zo ervaar je meteen of je gekozen opleiding ook goed bij je past. 

Kiezen

3

Tijdens de kennismaking hebben we ook een kort gesprek met je. Daarin komt uiteraard ter sprake hoe jij je opleiding met topsport denkt te combineren. Als (aankomend) topsporter heb je talent, doorzettingsvermogen en discipline nodig. Alleen zo haal je de top.

Heb je na dit gesprek het idee dat deze opleiding bij je past, voldoe je aan de wettelijke eisen en heb je een topsportlicentie, dan schrijven we je in voor de opleiding. Je bent dan zeker van een plek in de opleiding.  

Weet je toch niet zeker of de opleiding wel bij je past? Dan bieden we je een studiekeuzegesprek aan. 

Bewijs van inschrijving

4

Als je definitief voor de opleiding hebt gekozen, ontvang je van ons via e-mail een bewijs van inschrijving. Je bent dan officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met je opleiding

5

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je ongeveer een maand voordat je opleiding begint.