NP Busadm Johancruijffcollege 0001

Johan Cruyff College sport & business (Mbo marketing en communicatie)

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Doe dat dan uiterlijk 1 april. Bij het aanmelden heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan. Als je jonger dan 18 jaar bent is het verplicht om de contactgegevens van je ouders/verzorgers in te vullen.

Binnen vijf werkdagen na je aanmelding krijg je van ons een uitnodiging voor een kennismakingsbijeenkomst.

Kennismaken

2

Tijdens de welkomstactiviteit leren we elkaar kennen én kom je nog meer te weten over je opleiding. We laten je ook echt even proeven aan het vak dat je gaat leren. Zo ervaar je meteen of je gekozen opleiding ook goed bij je past.

Kiezen

3

Na de welkomstactiviteit hebben we een kort persoonlijk gesprek met je. Daarin komt uiteraard ter sprake hoe jij je opleiding met topsport denkt te combineren. Als (aankomend) topsporter heb je talent, doorzettingsvermogen en discipline nodig. Alleen zo haal je de top.

Heb je na dit gesprek het idee dat deze opleiding bij je past, voldoe je aan de wettelijke eisen en heb je een topsportlicentie, dan schrijven we je in voor de opleiding. Je bent dan zeker van een plek in de opleiding.  

Weet je toch niet zeker of de opleiding wel bij je past? Dan bieden we je een studiekeuzegesprek aan. 

Bewijs van inschrijving

4

Als je definitief voor de opleiding hebt gekozen, ontvang je van ons via e-mail een bewijs van inschrijving. Je bent dan officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met de opleiding

5

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je zes weken voor het begin van je opleiding.