Content Creator

Content creator

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Bij het aanmelden heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag dan eerst een DigiD aan. Als je jonger dan 18 jaar bent, is het verplicht om de contactgegevens van je ouders/verzorgers in te vullen.

Na je aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging voor een kennismaking.

Kennismaken

2

Afhankelijk van wanneer jij je aanmeldt, word je uitgenodigd voor een kennismaking op 12 februari, 11 maart, 15 april of 13 mei. Zo leren we elkaar kennen én kom je nog meer te weten over je opleiding. Met een activiteit of opdracht ga je ervaren of deze opleiding die je gekozen hebt echt bij je past. Wanneer deze activiteit voor jou staat gepland, is afhankelijk van de datum van de kennismaking. Dit is hoor je tijdens het gesprek.

Heb je na de activiteit/opdracht het idee dat deze opleiding bij je past, dan schrijven we je definitief in voor de opleiding. Weet je toch niet zeker of de opleiding wel bij je past? Dan bieden we je een studiekeuzegesprek aan.

Bewijs van inschrijving

3

Als je definitief voor de opleiding hebt gekozen, ontvang je van ons via e-mail een bewijs van inschrijving. Je bent dan officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met je opleiding

4

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je ongeveer een maand voordat je opleiding begint.