Content Creator

Content creator

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Doe dat dan uiterlijk 1 mei*, om mee te doen in de loting. Bij het aanmelden heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan. Als je jonger dan 18 jaar bent is het verplicht om de contactgegevens van je ouders/verzorgers in te vullen.

Binnen vijf werkdagen na je aanmelding krijg je van ons een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

* De aanmelddatum 1 april 2022 is vanwege corona verschoven naar 1 mei 2022.

Kennismaken

2

Afhankelijk van het tijdstip van aanmelden word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op 16 februari 2022, 16 maart 2022, 13 april 2022 of 11 mei 2022. Tijdens het gesprek maken we kennis: jij met de opleiding en wij met jou. Met een activiteit of opdracht ga je ervaren of deze opleiding die je gekozen hebt echt bij je past.

Loten

3

Deze opleiding heeft een beperkt aantal opleidingsplaatsen. Wanneer er te veel kandidaten zijn voor de opleiding wordt er geloot. Je doet aan de loting mee als je je uiterlijk 1 mei hebt aangemeld. De uitslag van de loting wordt schriftelijk aan je bekendgemaakt. De loting vindt plaats op 10 mei.

Als je uitgeloot bent, maak je nog kans op een opleidingsplaats wanneer een ingelote kandidaat zijn/haar plek niet benut of in de selectie niet geschikt is bevonden op basis van de criteria. 

Ondertekenen onderwijsovereenkomst

4

Als je definitief voor de opleiding hebt gekozen, dan ontvang je van ons een onderwijsovereenkomst in je mail. Na het digitaal ondertekenen ben je officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met de opleiding

5

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je zes weken voor het begin van je opleiding. 

Vragen?

Hotspot gebouw hete kolen Groningen