Content Creator

Content creator

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Doe dat dan uiterlijk 1 april, om mee te doen in de loting. Bij het aanmelden heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan. Als je jonger dan 18 jaar bent is het verplicht om de contactgegevens van je ouders/verzorgers in te vullen.

Na je aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaken

2

Afhankelijk van het tijdstip van aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op 13 februari, 13 maart, 17 april of 8 mei. Tijdens het gesprek maken we kennis: jij met de opleiding en wij met jou. Met een activiteit of opdracht ga je ervaren of deze opleiding die je gekozen hebt echt bij je past. Deze activiteiten staan afhankelijk van de datum van het kennismakingsgesprek gepland op 22 februari, 29 maart of 10 mei. 

Heb je na de activiteit/opdracht het idee dat deze opleiding bij je past, dan schrijven we je definitief in voor de opleiding. Weet je toch niet zeker of de opleiding wel bij je past? Dan bieden we je een studiekeuzegesprek aan.

Ondertekenen onderwijsovereenkomst

3

Als je definitief voor de opleiding hebt gekozen, dan ontvang je van ons een onderwijsovereenkomst in je mail. Na het digitaal ondertekenen ben je officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met de opleiding

4

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je zes weken voor het begin van je opleiding.