AV Specialist

AV-specialist

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Doe dat dan uiterlijk 1 april. Bij het aanmelden heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan. Als je jonger dan 18 jaar bent is het verplicht om de contactgegevens van je ouders/verzorgers in te vullen.

Na je aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging voor een portfoliogesprek. 

Portfoliogesprek (ronde 1)

2

Tijdens het portfoliogesprek maken we kennis: jij met de opleiding en wij met jou. Neem je portfolio mee want daarmee laat je in het gesprek zien of je creatief bent en artistieke aanleg hebt. Je portfolio? Dat is een showreel, een video van maximaal 5 minuten waarin jij je beste werk laat zien. Stop er zoveel creativiteit in als je wilt. Aan de hand van je showreel bespreken we je motivatie. 

We vertellen je meteen na het gesprek of je door bent naar de tweede ronde. Ben je afgewezen dan ontvang je daarvan een schriftelijk bericht. 

Samenwerkingsopdracht (ronde 2)

3

Ben je door naar ronde twee, dan volgt de tweede ronde.

Je krijgt een associatieopdracht en in een groepje moet je een storyboard en een korte video maken. Tot slot schrijf je een verslag, daarin vertel je waarom je denkt dat jij aangenomen moet worden op de opleiding. In de beoordeling letten we behalve op je vaardigheden in storytelling, op samenwerking en houding en gedrag.

Bewijs van inschrijving

4

Als je bent geselecteerd voor de opleiding, ontvang je van ons via e-mail een bewijs van inschrijving. Je bent dan officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met de opleiding

5

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je zes weken voor het begin van je opleiding.