AV Specialist

AV-specialist

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Doe dat dan uiterlijk 1 april.

Als je jonger dan 18 jaar bent, moet je in het aanmeldformulier van CAMBO de contactgegevens van je ouders/verzorgers invullen. Bij het aanmelden heb je ook een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag dan eerst een DigiD aan.

Na je aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging voor een portfoliogesprek. 

Portfoliogesprek

2

Op 12 februari, 18 maart, 15 april of 13 mei (afhankelijk van wanneer jij je aanmeldt) word je uitgenodigd voor een portfoliogesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis: jij met de opleiding en wij met jou. Neem je portfolio mee want daarmee laat je in het gesprek zien of je creatief bent en artistieke aanleg hebt.

Je portfolio? Dat is een showreel: een video van maximaal 5 minuten waarin jij jezelf voorstelt en ook een compilatie van je beste werk laat zien. Stop er zoveel creativiteit in als je wilt. Aan de hand van je showreel bespreken we je motivatie.

We vertellen je meteen na het gesprek of je bent toegelaten tot de opleiding.

Bewijs van inschrijving

3

Als je bent toegelaten, ontvang je van ons via e-mail een bewijs van inschrijving. Je bent dan officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met je opleiding

4

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je ongeveer een maand voordat je opleiding begint.