Acteur

Acteur

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Doe dat dan uiterlijk 1 mei*. Bij het aanmelden heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan. Als je jonger dan 18 jaar bent is het verplicht om de contactgegevens van je ouders/verzorgers in te vullen.

Meld je op tijd aan want er is een beperkt aantal opleidingsplaatsen waardoor de opleiding al na 1 mei vol kan zitten. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je een uitnodiging voor de auditie die uit 2 onderdelen bestaat. 

* De aanmelddatum 1 april 2022 is vanwege corona verschoven naar 1 mei 2022.

Vrije opdracht op video

2

Het eerste onderdeel is de vrije opdracht. Je maakt een video waarin je laat zien wat jouw kwaliteiten zijn. Deze lever je digitaal aan.

Individuele auditie

3

Tijdens de auditie maken we kennis, jij met de opleiding en wij met jou. De individuele auditie bestaat uit een verplichte opdracht en twee improvisatieopdrachten. Na afloop van je auditie heb je een motivatiegesprek. 

We letten tijdens de auditie op spelvaardigheden, creatieve aanleg, je fysieke houding en inzet van fantasie en muzikaliteit. Dat doen we om te beoordelen of je talent en aanleg hebt om een professional te worden in dit vak.

De uitslag van de auditie ontvang je binnen twee weken. Ben je afgewezen dan ontvang je daarvan een schriftelijk bericht. 

De individuele audities vinden plaats op 10 of 11 februari 2022, op 26 of 28 april 2022 of op 19 mei 2022. Afhankelijk van je moment van aanmelden word je voor één van deze auditiedagen uitgenodigd. Ben je door na je individuele auditie dan volgt er een groepsauditie.

Loten

4

Deze opleiding heeft een beperkt aantal opleidingsplaatsen. Wanneer er te veel gelijk geschikte kandidaten zijn voor de opleiding wordt er geloot. Je doet aan de loting mee als je je uiterlijk 1 mei hebt aangemeld. Je ontvangt ook hier schriftelijk bericht van. De loting vindt plaats op 10 mei.

Als je uitgeloot bent, maak je nog kans op een opleidingsplaats wanneer een ingelote kandidaat zijn/haar plek niet benut of in de selectie niet geschikt is bevonden op basis van de criteria. 

Ondertekenen onderwijsovereenkomst

5

Als je bent ingeloot en geselecteerd, dan ontvang je van ons een onderwijsovereenkomst in je mail. Na het digitaal ondertekenen ben je officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met de opleiding

6

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je zes weken voor het begin van je opleiding.

Vragen?

Hotspot gebouw hete kolen Groningen