Acteur

Acteur

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Doe dat dan uiterlijk 1 april.

Als je jonger dan 18 jaar bent, moet je in het aanmeldformulier van CAMBO de contactgegevens van je ouders/verzorgers invullen. Bij het aanmelden heb je ook een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag dan eerst een DigiD aan.

De toelating voor deze opleiding is op basis van volgorde van aanmelden. 

Groepsauditie

2

Afhankelijk van wanneer jij je aanmeldt, word je uitgenodigd voor de auditie. Die bestaat uit twee delen/dagen. We organiseren in het jaar drie vaste momenten waarop je auditie kunt doen.

De auditiedata zijn:

  • 15 en 16 februari
  • 25 en 26 april
  • 30 mei (de twee auditiedelen vinden op één dag plaats)

Tijdens de eerste dag krijg je workshops aangeboden van het docententeam. Er wordt gekeken naar je geschiktheid voor het vak. Plezier, lef, energie, expressiviteit, inlevingsvermogen, zichtbaarheid, concentratie, samenwerken, creativiteit en omgaan met feedback zijn criteria waar we naar kijken. De uitslag volgt aan het einde van de dag. Je hoort dan of je door bent naar de tweede dag. Je krijgt dan ook een monoloog mee die je uit je hoofd moet leren voor de tweede auditiedag.

Je krijgt op de tweede auditiedag ook een aantal improvisatieopdrachten. Na afloop van je auditie hoor of je bent toegelaten tot de opleiding. Ben je door, dan heb je aansluitend aan de auditiedag een intake- en een motivatiegesprek.

Bewijs van inschrijving

3

Als je bent geselecteerd, ontvang je van ons via e-mail een bewijs van inschrijving. Je bent dan officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met je opleiding

4

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je ongeveer een maand voordat je opleiding begint.