Acteur

Acteur

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Doe dat dan uiterlijk 1 april. Bij het aanmelden heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan. Als je jonger dan 18 jaar bent is het verplicht om de contactgegevens van je ouders/verzorgers in te vullen.

De toelating voor deze opleiding is op basis van volgorde van aanmelden. 

Motivatieopdracht op video

2

Na je aanmelding krijg je een uitnodiging voor de auditie die uit 2 onderdelen bestaat. Het eerste onderdeel is de motivatieopdracht. Deze moet je digitaal aanleveren.

Individuele auditie

3

Tijdens het tweede onderdeel maken we kennis, jij met de opleiding en wij met jou. De individuele auditie bestaat uit een verplichte opdracht, een vrije opdracht, en improvisatieopdrachten. Na afloop van je auditie heb je een motivatiegesprek. 

We letten tijdens de auditie op spelvaardigheden, creatieve aanleg, je fysieke houding en inzet van fantasie en muzikaliteit. Dat doen we om te beoordelen of je talent en aanleg hebt om een professional te worden in dit vak.

Ben je door na je individuele auditie, dan mag je naar de groepsronde.

Groepsronde

4

Tijdens de groepsronde werk je samen met andere kandidaten in verschillende opdrachten en disciplines en wordt er gekeken naar je vermogen tot samenwerken, omgaan met instructie, creativiteit, enzovoort.

De uitslag van de groepsronde ontvang je binnen twee weken. Ben je afgewezen dan ontvang je daarvan een schriftelijk bericht.

NB: Bij aanmelding krijg je gedetailleerde informatie over de audities en de selectieprocedure.

Bewijs van inschrijving

5

Als je bent geselecteerd, ontvang je van ons via e-mail een bewijs van inschrijving. Je bent dan officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met de opleiding

6

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je zes weken voor het begin van je opleiding.