;

Salonmanager heer

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25645
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Salonmanager Heer oud

Alles over deze opleiding

Een salonmanager heer is vakspecialist en ondernemer in één. Je werkt als kapper in de salon waar je leidinggevende of eigenaar van bent.

Over jou

  • Je bent op de hoogte van de laatste trends in haarmode
  • Je hebt een commerciële instelling
  • Je kunt goed met mensen omgaan

Tijdens deze opleiding leer je alle technieken die je nodig hebt om je werk goed te doen. Denk aan knippen, snijden en scheren en trimmen van een baard. Maar ook de meer specialistische behandelingen komen aan bod. 

Omdat je als salonmanager straks dagelijks met klanten omgaat, oefen je je sociale vaardigheden, en leer je om te adviseren en om te overtuigen. Verder komen het ontwikkelen van een modelijn en het geven van vaktechnische trainingen aan bod tijdens deze opleiding.

Met deze opleiding kun je uiteindelijk je eigen kapperszaak starten. Daarom besteden we aandacht aan het schrijven van een goed ondernemersplan.

Kom langs in onze kapsalon

Heb je zin in een kappersbehandeling? Maak dan snel een afspraak bij onze kapsalon voor een coupe, geheel afgestemd op jouw wensen. Onze enthousiaste kappersstudenten ontvangen je graag in de kappersstoel.

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen