;

Salonmanager dame

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
CreboNr
25644
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Salonmanager dame - BOL

Alles over deze opleiding

Een salonmanager dame is vakspecialist en ondernemer in één. Je werkt als kapper in de salon waar je leidinggevende of eigenaar van bent.

Over jou

  • Je bent op de hoogte van de laatste trends in haarmode
  • Je hebt een commerciële instelling
  • Je kunt goed met mensen omgaan

Tijdens deze opleiding leer je alle technieken die je nodig hebt om je werk goed te doen. Denk aan knippen, snijden, watergolven, kleuren, permanenten, opsteken en vlechten. Maar ook specialistische behandelingen, zoals bruidskapsels, komen aan bod.

Omdat je als salonmanager straks dagelijks met klanten omgaat, oefen je je sociale vaardigheden, en leer je om te adviseren en om te overtuigen. Verder komen het ontwikkelen van een modelijn en het geven van vaktechnische trainingen aan bod tijdens deze opleiding.

Met deze opleiding kun je uiteindelijk je eigen kapperszaak starten. Daarom besteden we aandacht aan het schrijven van een goed ondernemersplan.

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen