;

Haarstylist dame

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
3 jaar
CreboNr
25642
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Haarstylist dame - BBL

Alles over deze opleiding

Wassen, knippen en snijden, (ont)kleuren, permanenten, watergolven, föhnen en stylen. Als haarstylist kun je het allemaal. Ook de meer complexe behandelingen, zoals invlechten, opsteken van lang haar, en het verzorgen van bruidskapsels kun jij als geen ander. Dames gaan bij jou netjes en verzorgd de deur uit.

Over jou

  • Je bent nauwkeurig
  • Je kunt hygiënisch werken
  • Je kunt goed met mensen omgaan

In deze opleiding komen verschillende knip-, snij- en föhntechnieken aan bod. Je leert alles over haar kleuren, watergolven en permanenten. En je oefent speciale behandelingen, zoals het maken van een bruidskapsel. Er is tijdens de lessen ook aandacht voor sociale vaardigheden en werkhouding. 

De praktijklessen vinden plaats in onze moderne praktijkruimtes. Naast een dag school ben je werkzaam in een kapsalon waar je ook verschillende vaktechnieken aangeleerd krijgt. 

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen