;

Haarstylist dame

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
3 jaar
Crebo
25642
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Haarstylist dame

Alles over deze opleiding

Wassen, knippen en snijden, (ont)kleuren, permanenten, watergolven, föhnen en stylen. Als haarstylist kun je het allemaal. Ook de meer complexe behandelingen, zoals invlechten, opsteken van lang haar, en het verzorgen van bruidskapsels kun jij als geen ander. Dames gaan bij jou netjes en verzorgd de deur uit.

Over jou

  • Je bent nauwkeurig
  • Je kunt hygiënisch werken
  • Je kunt goed met mensen omgaan

In deze opleiding komen verschillende knip-, snij- en föhntechnieken aan bod. Je leert alles over kleurtechnieken, tijdelijk omvormen, permanenten en vlecht en opsteektechnieken in lang haar.

De praktijklessen vinden plaats in onze moderne praktijkruimtes. Naast een dag school ben je werkzaam in een kapsalon waar je ook verschillende vaktechnieken aangeleerd krijgt. 

Deze opleiding duurt drie jaar, maar wij bieden hem versneld aan, waardoor je de opleiding in tweeënhalf jaar kunt afronden.

Kom langs in onze kapsalon

Heb je zin in een kappersbehandeling? Maak dan snel een afspraak bij onze kapsalon voor een coupe, geheel afgestemd op jouw wensen. Onze enthousiaste kappersstudenten ontvangen je graag in de kappersstoel.

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen