Sfeer Euroborg 03

Andere leertrajecten

Soms loopt het anders dan gepland en wil of kan je (tijdelijk) niet meer verder met je opleiding. Ook dan gaan we samen met jou op zoek naar een passende oplossing. We hebben verschillende soorten leertrajecten om jou verder te helpen, bijvoorbeeld Nieuwe Wegen of Route Rubicon.

Verkeerde opleiding gekozen: Nieuwe Wegen

Het leek je zo'n leuke opleiding. Maar nu je gestart bent vraag je jezelf af waarom je voor die opleiding hebt gekozen. Een verkeerde opleidingskeuze kan de beste overkomen. Speciaal voor die studenten hebben we een programma gemaakt. Niet voor niets noemen we dit ‘Nieuwe Wegen’. Jij vindt daar je nieuwe weg naar de opleiding die wél bij je past.

Opleiding volgen via het RMC: Route Rubicon

Ben je voortijdig van school gegaan, maar wil je nu toch graag je mbo-diploma halen? Bij Route Rubicon bieden we je een veilige omgeving om in te leren en te werken. Deze opleiding is speciaal voor jongeren die door het RMC (Meldpunt voor Schoolverlaters) zijn doorverwezen. Route Rubicon is een BOL-opleiding op niveau 2, en duurt ongeveer twee jaar.

Terug naar school voor een diploma: POM

Is het je nog niet gelukt om je mbo-diploma te halen? Wil je wel weer graag naar school, in een veilige omgeving met kleine klassen? Dan is de praktijkroute Praktisch en Op Maat (POM) misschien iets voor jou. POM is een BOL-opleiding op niveau 2. Hij duurt ongeveer twee jaar. Je werkt in je eigen tempo, dus je mag er ook langer of korter over doen. 

Loopbaanbegeleiding voor studenten met ASS

Heb je een autismespectrumstoornis (ASS) en sta je op het punt om een studiekeuze te maken? Dan vind je het misschien fijn om hierbij geholpen te worden. Wij kunnen je extra en op maat gemaakte loopbaanbegeleiding geven.

Vragen over onze begeleiding?

Wil je meer weten over onze begeleiding of hoe wij jou kunnen helpen tijdens je studie? Bel, mail of app ons gerust.