Keuzegids mbo: Noorderpoort stevig in het ‘linkerrijtje’

Publicatie datum
Keuzegids

In de Keuzegids mbo 2021, die vandaag verschijnt, staat Noorderpoort opnieuw op plek 11. Na vier jaar stijging, staat Noorderpoort dus ook dit jaar stevig in het ‘linkerrijtje’ van de ranglijst waarin 40 roc’s van Nederland met elkaar worden vergeleken. Negen opleidingen van Noorderpoort mogen zich dit jaar bovendien ‘Topopleiding’ noemen.

Wim van de Pol, voorzitter College van Bestuur, daarover: “De resultaten van de afgelopen jaren laten zien dat we constant én bovengemiddeld presteren. Natuurlijk kijken we scherp op inhoud waar het nog beter zou kunnen, maar dit is opnieuw een mooi compliment voor het werk dat onze mensen iedere dag vol passie doen. Samen natuurlijk met al onze studenten en met de mensen uit het werkveld. Met elkaar maken we goed beroepsonderwijs ten behoeve van een sterke ruggengraat van de regio. Juist nu zo ontzettend belangrijk.”

Topopleidingen
De negen Topopleidingen van Noorderpoort zijn:

Over de Keuzegids mbo
In de Keuzegids mbo worden alle mbo-opleidingen van de roc’s in Nederland met elkaar vergeleken. Dat gebeurt op basis van cijfers uit de JOB-monitor (studenttevredenheid) en vier landelijke prestatieoordeel-thema’s.

Meer informatie over de Keuzegids mbo 2021 is te vinden op www.keuzegids.nl.