10e editie van Noorderpoort Impressfest

Publicatie datum
Npoo Beeldbank 0913

Noorderpoort organiseert op 24 juni en 25 juni 2022 de tiende editie van Impressfest. Tijdens dit festival laten studenten van de kunst- en multimedia-opleidingen talenten, producten en producties zien die zij dit schooljaar hebben ontwikkeld. Het thema is dit jaar Who’s Afraid Of...

Impressfest
Het Impressfest wordt al sinds 2011 georganiseerd. Na twee online edities nodigt Noorderpoort dit jaar iedereen uit, van buurtbewoner tot ouder en verzorger, om kennis te maken met de mooiste producties van de studenten.  

De organisatie en inhoud van het Impressfest wordt door onze studenten van verschillende opleidingen verzorgd. Zo zijn studenten van de opleidingen Evenementenorganisatie, Muzikant, Acteur, Content creator, Fotografie en AV-specialist betrokken. Door het Impressfest krijgen zij al tijdens hun opleiding een realistisch kijkje in hun vakgebied en de verschillende disciplines waarmee ze gaan samenwerken.  

Programma en tickets
Op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni is er een gevarieerd programma op de locaties Akkerstraat 99 en Verzetsstrijderslaan 2. Het wordt een feestelijk, creatief en kleurrijk evenement, waarop studenten in de spotlights staan. Het volledige programma vind je op www.impressfest.nl. Via die website zijn ook tickets te koop.

Door twee grote evenementen in het Stadspark en verminderde bereikbaarheid van onze locaties, is het Impressfest dit jaar helaas ingekort naar twee dagen. Heb jij een kaart gekocht voor het programma van 22 of 23 juni? Stuur dan een mail naar impressfest@noorderpoort.nl of bel 050 52 05 500.

Creatieve beroepen

Onderdeel van vakgebied

Creativiteit en talent: daar draait het om in dit vakgebied. Zowel op het podium, als achter de schermen. In onze opleidingen kun je veel van jezelf kwijt. We geven je de ruimte om een eigen stijl te ontwikkelen.

Bekijk vakgebied
Creatieve beroepen