Groningen Zernikeplein 7 01

Zernikeplein 7

Locatie
Groningen

Lucia Marthas verzorgt in samenwerking met Noorderpoort in Groningen (en Amsterdam) de mbo-opleiding dans/dansleider. In drie jaar bereiden we studenten voor op een carrière als danser, dansleider of onderwijsassistent dans.

Studenten willen we in een vroeg stadium vertrouwd maken met het werkveld. Stages zijn daarom heel belangrijk in onze opleiding. Voor studenten zijn stages niet alleen een goede leerschool, zij kunnen daarnaast waardevolle contacten leggen voor hun latere carrière. Doordat we nauwe banden hebben met de dansopleiding van de Hanzehogeschool sluiten de mbo- en hbo-opleidingen goed op elkaar aan.

Contact

050 59 55 454

Adres

Zernikeplein 7
9747 AS Groningen
Bekijk op Google Maps
Groningen Zernikeplein 7 02
Groningen Zernikeplein 7 03
Groningen Zernikeplein 7 01

Parkeren

De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn P3 en P4. Tot 19:00 uur geldt hier betaald parkeren. Na 19:00 uur kun je er vrij parkeren. Betaalautomaten staan in de hal van de Van OlstToren (Zernikeplein 7) en in de hal van de Van DoorenVeste (Zernikeplein 11).
P6 is iets verder gelegen, maar op loopafstand. Hier kun je gratis parkeren. Ook kan je parkeren bij P+R Reitdiep en overstappen op de bus naar Zernike Campus.
Meer info over parkeren op Zernike Campus

In en rond de stad Groningen zijn verschillende wegwerkzaamheden en wegafsluitingen. Houd rekening met verkeershinder. Bekijk de actuele verkeersinformatie op groningenbereikbaar.nl.