Last Minute Event: voor de late beslissers

Heb je nog geen opleiding gekozen? Kom donderdag 20 juni van 17:00 tot 19:30 uur naar het Last Minute Event van Noorderpoort. Alle Noorderpoort-opleidingen zijn aanwezig op één locatie. Lekker overzichtelijk!


Wij gaan je helpen
Het einde van je schooljaar is in zicht. Na de zomervakantie ga je beginnen met je mbo-opleiding. Toch kan het zijn dat je nog geen studiekeuze hebt kunnen maken. Misschien wil je wisselen van havo naar mbo, ben je uitgeloot voor je opleiding, of zit je nog erg te twijfelen tussen twee opleidingen? De reden maakt niet uit – wij gaan je hoe dan ook helpen om een goede opleiding te kiezen.

Dat doen we tijdens ons Last Minute Event op 20 juni aan de Bornholmstraat 31 in Groningen. Van 17:00 tot 19:30 uur kun je op deze locatie al onze opleidingen vinden. Er zijn docenten en studenten aanwezig die je alles kunnen vertellen over de opleidingen en over studeren bij Noorderpoort. Ook zijn er studieadviseurs die je kunnen helpen met je studiekeuze. Dus kom langs, en neem gerust iemand mee voor de gezelligheid.

Direct aanmelden voor een opleiding
Zijn je laatste vragen beantwoord en wil je je op 20 juni gelijk aanmelden voor een opleiding? Dat kan! Neem je DigiD én je burgerservicenummer mee, dan kunnen we je direct inschrijven. Heb je nog geen DigiD? Vraag dan eerst een DigiD aan.

Bereikbaarheid Groningen
In en rond de stad Groningen zijn er verschillende wegwerkzaamheden en wegafsluitingen. Houd rekening met verkeershinder. Bekijk de actuele verkeersinformatie op groningenbereikbaar.nl.

Datum

Locatie

Bornholmstraat 31
Groningen
Bekijk locatie

Tijd

Meld je aan

Nog vragen?

Studie & Advies

Voor al jouw vragen over onze opleidingen.

088 230 9999 info@noorderpoort.nl