Last Minute Event 20 juni: voor de late beslissers

Kom donderdag 20 juni van 17:00 tot 19:30 uur naar het Last Minute Event van Noorderpoort. Alle Noorderpoort-opleidingen zijn aanwezig op één locatie. Lekker overzichtelijk!

Wij gaan je helpen
Het einde van je schooljaar is al in zicht. Toch kan het zijn dat je om wat voor reden dan ook nog geen studiekeuze hebt kunnen maken. Misschien wil je wisselen van de havo naar mbo, ben je uitgeloot voor de opleiding die je eerste keuze was, of zit je gewoon nog heel erg te twijfelen. De reden maakt helemaal niks uit – wij gaan je hoe dan ook helpen om de goede studiekeuze te maken.

Dat doen we tijdens ons Last Minute Event op 20 juni. Van 17:00 tot 19:30 kun je op één locatie al onze opleidingen in elke sector leren kennen, docenten en studenten ontmoeten en meer te weten komen over studeren bij Noorderpoort. Ook zullen er studieadviseurs aanwezig zijn met wie je in gesprek kun over onder andere je studiekeuze. Neem gerust iemand mee voor de gezelligheid.

Aanmelden voor het Last Minute Event
In de weken voordat het Last Minute Event is, kun je je aanmelden. Houd deze pagina dus in de gaten.

Let op: de locatie van dit event is nog onder voorbehoud.

Bereikbaarheid Groningen
In en rond de stad Groningen zijn er verschillende wegwerkzaamheden en wegafsluitingen. Houd rekening met verkeershinder. Bekijk de actuele verkeersinformatie op groningenbereikbaar.nl.

Datum

Locatie

Bornholmstraat 31
Groningen
Bekijk locatie

Tijd

Nog vragen?

Studie & Advies

Voor al jouw vragen over onze opleidingen.

088 230 9999 info@noorderpoort.nl