Ruimtelijk Vormgever

Ruimtelijk vormgever

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil jij verzekerd zijn van een plek bij deze opleiding? Meld je dan uiterlijk 1 april aan. Bij het aanmelden heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan. Als je jonger dan 18 jaar bent is het verplicht om de contactgegevens van je ouders/verzorgers in te vullen.

Na je aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging voor een portfoliogesprek. Afhankelijk van de datum van aanmelding word je uitgenodigd voor een portfoliogesprek op 22 februari, 22 maart, 19 april, of 10 mei.

Portfoliogesprek

2

Tijdens het portfoliogesprek maken we kennis: jij met de opleiding en wij met jou. Neem je portfolio mee want daarmee laat je in het gesprek zien dat je gemotiveerd bent voor het vak, en dat je technische en artistieke aanleg hebt. Je portfolio bestaat uit meerdere producten zoals:

  • (Foto’s of beeld van) eerder gemaakt materiaal of producten, zoals decor, meubels, tekeningen, kunstwerkjes.
  • Een verslag van een voorstelling, expositie, tentoonstelling, festival of evenement dat je bezocht hebt.
  • Drie concrete leerdoelen. 

We vertellen je meteen na het gesprek of je bent geselecteerd. Ben je afgewezen dan ontvang je daarvan een schriftelijk bericht. 

Bewijs van inschrijving

3

Als je bent geselecteerd, ontvang je van ons via e-mail een bewijs van inschrijving. Je bent dan officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met de opleiding

4

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je zes weken voor het begin van je opleiding.